Nejste přihlášený. Pro využití všech možností obchodu Vám doporučujeme se přihlásit. Naše kamenná prodejna dnes otevírá od 12:00 a zavírá v 14:00.
  • Vážení přátelé, akvaristé, dne 22.4.2024 nás po těžké nemoci opustil náš milovaný šéf firmy, můj otec, Váš kamarád Martin Mithofer. Eshop funguje, nicméně pozastavujeme reverzní osmózy, členství a rozbory vody! Omlouváme se za případné komplikace, je to pro nás velmi náročná situace!!! Děláme vše co je v našich silách! Děkujeme a vážíme si Vašeho pochopení!!! Otevírací doba na našich stránkách.

    Videoškola akvaristiky Telefon do firmy Profiplants?  Nový bazar PROFIPLANTS

    Založení akvária krok za krokem s visutou zahradou Versagarden

    Založení akvária krok za krokem s visutou zahradou Versagarden

    Velmi často se ptáte, jak zakládáme akvária ve firmě Profiplants, čím hnojíme a podobně. Ukážeme si to tedy názorně. Zhlédněte nejdříve video.

    Celý článek
    Už jsem to chtěl vylejt

    Už jsem to chtěl vylejt

    Se zoufalou prosbou o pomoc se na nás obrátil pan Zdeněk Pavelek, který žije v oblasti s hodně měkkou vodou. Akváriu se absolutně nedařilo, a kolega to chtěl opravdu vzdát. To však byla pro firmu Profiplants® výzva sama o sobě, jsme rádi za každého akvaristu, a proto jsme napnuli síly, a chtěli dokázat, že akvaristika je pro každého, za předpokladu, že bude striktně dodržovat naše rady.

    Celý článek
    Změna po 14 dnech

    Změna po 14 dnech

    Na firmu Profiplants®  se obrátil pan Cyril Onderka, který měl problémy s růstem rostlin.

    Celý článek
Bazar
Facebook