Nejste přihlášený. Pro využití všech možností obchodu Vám doporučujeme se přihlásit. Naše kamenná prodejna dnes otevírá od 12:00 a zavírá v 14:00.
  • Vážení přátelé, eshop funguje, nicméně z vážných důvodů pozastavujeme reverzní osmózy, členství a rozbory vody! Omlouváme se za případné komplikace, děláme vše co je v našich silách. Děkujeme a vážíme si Vašeho pochopení!!! Otevírací doba na našich stránkách.

    Videoškola akvaristiky Telefon do firmy Profiplants?  Nový bazar PROFIPLANTS

    Založení akvária krok za krokem s visutou zahradou Versagarden

    Založení akvária krok za krokem s visutou zahradou Versagarden

    Velmi často se ptáte, jak zakládáme akvária ve firmě Profiplants, čím hnojíme a podobně. Ukážeme si to tedy názorně. Zhlédněte nejdříve video.

    Celý článek
    Návod na sázení rostlin in vitro

    Návod na sázení rostlin in vitro

    Na oblíbené rostlince Staurogyne repens si ukážeme, jak správně rostliny pěstované metodou in vitro převádět do akvária. Při tomto postupu nepřeneseme do akvária žádné patogeny, nemoci, pesticidy a ani ten nejmenší kousek řasy. Rostlince nebudou opadávat žádné listy, a během několika dní rostlinka viditelně začne růst. Gel na koříncích rostlin nenecháváme, vždy jej opláchneme pod vlažnou tekoucí vodou. Pokud bychom však poškodili jemné vlásečnice kořínků, je lepší kousky gelu na koříncích raději ponechat.

    Celý článek
Bazar
Facebook