Nejste přihlášený. Pro využití všech možností obchodu Vám doporučujeme se přihlásit. Naše kamenná prodejna má dnes zavřeno.
  • Vážení přátelé, akvaristé, dne 22.4.2024 nás po těžké nemoci opustil náš milovaný šéf firmy, můj otec, Váš kamarád Martin Mithofer. Eshop funguje, nicméně pozastavujeme reverzní osmózy, členství a rozbory vody! Omlouváme se za případné komplikace, je to pro nás velmi náročná situace!!! Děláme vše co je v našich silách! Děkujeme a vážíme si Vašeho pochopení!!! Otevírací doba na našich stránkách.

    Videoškola akvaristiky Telefon do firmy Profiplants?  Nový bazar PROFIPLANTS

    Změna po 14 dnech

    - Přečteno 13 070x

    Na firmu Profiplants®  se obrátil pan Cyril Onderka, který měl problémy s růstem rostlin.


    Pan Cyril Onderka je soudě podle jeho akvária již zkušený akvarista, jen byl trochu problém ve správném hnojení a osvětlení. V domácích podmínkách je téměř nemožné změřit jednotlivé parametry vody, avšak z dodaných fotografií bylo pro firmu Profiplants® celkem jednoduché sestavit hnojící plán, a doporučit výměnu světla. Panu Onderkovi jsme dali vyplnit náš dotazník, který obsahuje 41 otázek týkajících se údržby akvária, používané techniky a hnojení rostlin, a na základě toho doporučili hnojící plán a výměnu osvětlení. Na fotografiích, které nám náš zákazník laskavě poskytl můžeme i vám ukázat jeho akvárium, jak se po přesně 14 dnech změnilo.

    Text: Profiplants® - Martin Mithofer

    Foto pro Profiplants® - Cyril Onderka (Děkujeme za trvalé propůjčení licence pro uveřejnění fotografií)

Bazar
Facebook